tisdag 26 maj 2009

En sann vän är en sällsynt fågel

En sann vän är en sällsynt fågel finns det ett ordspåk som säger. Det tar mer än två månader att hitta en sällsynt fågel, speciellt sen jag inte är en fågelskådare...

Nä, så illa är det inte :-). Som du redan gissat blir detta ett blogginlägg om våra vänner i Shanghai. Just nu känns det som om att vi befinner oss i raggnings/dejting fasen. Vi e ute på jakt. Men lovar, inte alls på ett desperat sätt (något vi lärt oss att undvika efter singeltiden i Lund). Vi har stött på några riktiga stolpskott, några som det bara inte klickade med och andra som förtjänat både en första och en tredje dejt ;-). Mest har vi träffat andra par vilket kan bero på att jag o Micke oftast raggar vänner ihop... De flesta är västerlänningar, pinsamt nog fyller svenskarna en stor kvot... Summan är att det ser lovande ut, vi träffar massa kul folk, men det tar tid att känna igen en sällsynt fågel! Tilläggas ska att vi båda saknar de sällsynta fåglarna of Sweden...
Kärlek
Sara

4 kommentarer:

  1. ...och fåglarna i Sverige kvittrar glatt och undrar om det kanske skulle kunna gå att hälsa på tisdagen den 13 oktober till sön 18 oktober? Är du tillbaka från bröllopet då?

    SvaraRadera
  2. JAAA!!! Sån perfekt tajming. den 13e fyller jag ju år :-)

    SvaraRadera
  3. Kul att dejta tillsammans : ) Ni bgger ju från noll där borta, här hemma har man ju vars ett gäng kompisar med sig i bagaget. Kul liksom att svetsa ihopa förhållandet ytterliggare genom vänner också!

    Tycker det är så himla kul att följa bloggen!

    Kram

    SvaraRadera
  4. ja, det e faktiskt kul att bygga fran start tillsammans :-) hander ju inte sa ofta.

    o du sara, om du hade haft en blogg om livet i hbg hade jag tyckt de var lika kul att folja den :-). har ni flyttat in i det mysiga huset an?

    KRAM

    SvaraRadera