söndag 3 maj 2009

söndagshälsning

En liten söndagshälsning från dig till mig! Vår helg har varit ganska lugn. har installerat oss i vår underbara lägenhet, tränat, träffat vänner och shoppat lite. Eller tja, lite. Vi har sytt upp 4 skjortor var :-) Vi har börjat lära känna lite mer folk nu, några som vi verkligen gillar. Tyvärr är verkar det generellt ganska svårt att hitta jordnära mysiga männsikor här, men det går :-)

Dagen "kines" är en kvinna som var ute och gick med sin hund, i en barnvagn. Ett riktigt kodac moment. Tyvärr var vi inte snabba nog.

Kärlek
Sara (som undrar när du kommer o hälsar på SAKNAR DIG!)

2 kommentarer:

  1. Hej Sara! Roligt att du ringde till mormor. Inez och jag sitter här och läser dina inlägg. Grattis till ditt jobb. Hoppas ni haft en trevlig helg. Just nu är Daniel, Linda och Bella på besök hos mig. Vi ska åka till Axel o Alex om en stund för att fira Axel födelsedag. Han fyller fyra, gud vad tiden går. Ring gärna mormor igen hon tyckte det var roligt men ni hann ju inte prata så länge.
    Ha det så bra och häsa Micke!
    Kramar mormor och moster Monica

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Det låter otroligt med ert nya hem! Ni lever som värsta miljonärerna känns det som... :o)

    Själv så har jag o Johan ägnat stora delar av helgen till att hjälpa Sara (M) o Mikael att flytta, så nu bor de också riktigt rymligt och bra! Själv letar vi som bara den för att vi också ska kunna komma från våra 40 kvm... Än så länge dock utan att lyckas... :o(

    Iaf, tänkte höra om du vet er adress än? :o)

    Fortsätt skriva. Jättespännande att läsa!!!

    Många, många kramar!
    /Katja

    SvaraRadera